Terug naar overzicht

Sandwichnascholing 2019/ GGZ & huisartsenpraktijk: zo gek nog niet!

Organisator:
  • 21 november 2019
  • Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC, Tilburg
  • Gratis
  • 17.30 - 21.15 uur
  • 3 punten

Huisartsgeneeskunde

Beste huisarts, praktijkondersteuner/-verpleegkundige (S en GGZ) en diabetes-verpleegkundige, Graag nodigen wij je namens Zorggroep RCH Midden-Brabant uit voor de jaarlijkse Sandwichnascholing op woensdag 13 november of donderdag 21 november 2019.

Dit jaar staat de Sandwichnascholing in het teken van GGZ in de huisartsenpraktijk. De laatste jaren zien we een verschuiving van meer complexe GGZ zorg naar de huisarts en POH-GGZ. Dat vraagt om meer kennis en expertise, zowel medisch-inhoudelijk als over GGZ-netwerkmogelijkheden. Op deze scholing praten we je over een aantal actuele thema’s bij.

Je kunt een keuze maken uit 2 workshops en daarnaast 2 reserve-workshops aangeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur, waarbij de volgorde van inschrijving bepalend is. Bij sommige workshops is een maximum aantal deelnemers.

Deze Sandwichnascholing is weer een mooie aanleiding om elkaar te ontmoeten waarbij een lekker hapje en drankje aangeboden wordt.

Om iedereen de gelegenheid te geven om te komen, hebben we de Sandwichnascholing weer op 2 momenten gepland. Je kunt je inschrijven voor woensdag 13 november of donderdag 21 november van 17.30 – 21.15 uur.We hopen je te ontmoeten op één van de avonden.

Met vriendelijke groet,
Mede namens onze kaderartsen, het RCH- en PRO-RCH-team,

Angela van Liempd,
Medisch Directeur
Zorggroep RCH Midden-Brabant

Over Zorggroep RCH Midden-Brabant

Meer weten over Zorggroep RCH Midden-Brabant?
Klik hier voor meer informatie.

Andere nascholingen rond deze datum

Mishandeling durf jij het te zien?

  • ETZ
  • Tilburg

Voorzitter Raad van Bestuur Bart Berden opent de avond. Daarna geeft hij het woord aan ervaringsdeskundige en journalist Ankie Driessen. Zij vertelt over de vicieuze cirkel van kindermishandeling en kindermisbruik en hoe zorgprofessionals die cirkel kunnen doorbreken. Aansluitend vertellen een kinderarts uit het ETZ en
een vertrouwensarts van Veilig Thuis over handelingsperspectieven voor zorg-professionals. Daarna brengt een ouderenarts van De Wever een casus in vanuit haar expertise. Tot slot sluit ethicus Jan Jans de avond af op een interactieve manier. De avond wordt begeleid door geestelijk verzorger en ethicus Ad van Kuyck.