Terug naar overzicht

COPD Caspir M6

Organisator:
  • 27 januari 2021
  • Online via Teams, ,
  • 70,- kosteloos bij daadwerkelijke deelname door leden RCH. Voor niet RCH leden 150,- De annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.
  • 18:30 - 20:15 uur
  • 3 punten

Huisartsgeneeskunde

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan bovengenoemde nascholing die COPD & Astma Huisartsen Advies Groep (CAHAG), voor je mogelijk maakt. Deze herhalingscursus maakt onderdeel uit van de activiteiten voor hercertificering CASPIR* en wordt door Zorggroep RCH Midden-Brabant aangeboden als nascholing in het kader van het zorgprogramma COPD.
Dit is het vervolg (terugkommodule) op de Caspir nascholing. In principe volgen de deelnemers ieder jaar Module 6. Aangezien de leden van de RCH ook intervisie hebben, is afgesproken om Module 6 om het 1┬Ż jaar plaats te laten vinden.
Via onderstaand digitaal aanmeldingsformulier kun je je opgeven voor de Nascholing Caspir Module 6. Kijk in de agenda voor andere datums. De groepsindeling is afhankelijk van jouw COPD scholingstraject.

Per avond is er ruimte voor 22 deelnemers. Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding.

18.30 uur Aanvang herhalingscursus
– Welkom en inventarisatie vragen
– Casu├»stiekbespreking met aandacht voor uitvoering, acceptatie, beschrijving en interpretatie
– Leerpunten en planning bijeenkomst
19.00 uur Pauze
19.15 uur Vervolg bijeenkomst
20.15 uur Einde bijeenkomst

Over Zorggroep RCH Midden-Brabant

Meer weten over Zorggroep RCH Midden-Brabant?
Klik hier voor meer informatie.

Andere nascholingen rond deze datum

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst 21 januari 2021 Online Pubquiz

  • KNMG

Graag nodigen wij u namens de KNMG Districten Groot Gelre, Rotterdam en Midden-Brabant uit voor onze jaarlijkse nieuwjaarsactiviteit. Dit jaar vindt deze plaats in de vorm van een pubquiz op donderdag 21 januari. De pubquiz zal online plaatsvinden vanaf 20:30 en zal ongeveer tot 21:30 duren. Deelname zal plaatsvinden in teams van drie tot vijf personen (online communicatie met teamgenoten). Per district zullen er borrelpakketten worden voorzien met enkele versnaperingen om te nuttigen tijdens de quiz.
U kunt zich aanmelden tot donderdag 14 januari