Terug naar overzicht

Nascholing huisarts als ondernemer/ Praktisch praktijkmanagement voor de huisarts

Organisator:
  • 02 april 2020
  • nog niet bekend, , Tilburg
  • zie praktische informatie
  • 18.00 - 22.00 uur
  • 4 punten per module

Huisartsgeneeskunde

Het ‘runnen’ van een huisartsenpraktijk wordt steeds complexer. Denk aan wetgeving, personeelsmanagement, ICT toepassingen, samenwerkingen en natuurlijk de financiële praktijkvoering. Maar waar leer je als huisarts / praktijkhouder nou ‘Ondernemen’? Niet in de opleiding en meestal ook niet van je voorganger of collega.

Maar juist omdat je naast huisarts ook ondernemer bent hebben we speciaal voor huisartsen / praktijkhouders de modulaire opleiding ‘Huisarts als Ondernemer’ opgezet.
In 10 modules leer je alles wat je zou willen / moeten weten over de praktijkorganisatie en dat op een interactieve en praktische manier gebracht. Deze scholing wordt gegeven door Eerstelijns ServicePunt.

We bieden 10 modules, waarvan de eerste twee en de laatste twee verplicht zijn voor alledeelnemers. De tussenliggende 6 blokken zijn heel geschikt om allemaal opvolgend aan deel te nemen of te verdelen met bijvoorbeeld je collega. Dat scheelt weer tijd. Doordat je wel de eerste twee en laatste twee blokken samen volgt, zorgen wij er wel voor dat er maximale kennisoverdracht en samenvoeging van het geleerde is.

Over Stichting Huisarts en Kwaliteit (SHK)

Meer weten over Stichting Huisarts en Kwaliteit (SHK)?
Klik hier voor meer informatie.